home company services partners news contacts
 

S.C. Expo Media Congress Center este o companie cu capital integral privat ce are ca obiect de activitate organizarea de evenimente .

S.C. Expo Media Congress Center este specializata in organizarea de activitati promotionale , expozitii , targuri ,congrese , conferinte.

Firma noastra este totodata si una din companiile care construieste standuri si pavilioane expozitionale atat in tara cat si in strainatate .

Prin serviciile pe care le oferim ne-am dorit de la bun inceput sa venim in intampinarea oamenilor de afaceri care cauta sa afle ce este nou in lume in domeniul lor de activitate, sau celor care sunt in cautarea unor noi piete de desfacere si in cautare de noi parteneri.

Aducand doua entitati specializate intr-un singur loc, am dorit crearea unei punti de legatura intre firmele expozante si vizitatorii lor. Prin efortul noastru am reunit sute de firme in cadrul evenimentelor pe care le-am organizat in decursul timpului . Prin constructiile de standuri si pavilioane expozitionale la diverse targuri si expozitii din tara si strainatate, cu seriozitate si experienta ,prin calitate si eficienta lucrarilor si nu in ultimul rand prin receptivitate si flexibilitate am reusit sa avem aprecierea partenerilor nostri .

Reusita noastra se bazeaza pe succesul clientilor nostri

Home | Despre noi | Servicii | Expozitii | Galerie foto | Contact

Site realizat de Web Style Expert